Oli de coco Ampliar

Oli de coco 300gr

Nou

Oli de Coco,és un oli vegetal que s'extreu del fruit del cocoter (cocos nucifera) S'obté per via humida afegint una mica d'aigua a la polpa dels cocos i esprement-la. la separació de l'oli simplement es fa per flotació, aquest és un sistema tradicional i casolà.

S'envasa en calent i al refredar es solidifica, es fon fàcilment al tacte, optim per a massatges.

 üs tópic

Més detalls

15,00 €

Més informació

Usos en cosmètica: mascareta capil·lar nutritiva per a cabell castigat, en podem fondre al bany maria i afegir oli vegetal com per exemple; d'alvocat, de romaní o camamilla. Oli corporal Nutritiu; fondrem al bany maria i afegirem 50% d'oli vegetal com ametlles o altre i olis essencials si en volem. Com a crema de mans, protector llavis.

Molt utilitzat en xampús i sabons, per a endurir fórmules oleoses

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

Oli de coco 300gr

Oli de coco 300gr

Oli de Coco,és un oli vegetal que s'extreu del fruit del cocoter (cocos nucifera) S'obté per via humida afegint una mica d'aigua a la polpa dels cocos i esprement-la. la separació de l'oli simplement es fa per flotació, aquest és un sistema tradicional i casolà.

S'envasa en calent i al refredar es solidifica, es fon fàcilment al tacte, optim per a massatges.

 üs tópic

Escriviu una valoració