alcohol cosmètic 96º 1l Ampliar

alcohol cosmètic 96º 1l

Nou

Etanol cosmètic 96º per a loció

És un líquid combustible d'olor característica. És utilitzat en molts productes de la cura personal i com a excipient per extreure propietats várias de la plantes.
Us cosmètic: es recomana convertir a 70º per a massatges.

En veterinària: idem, com a base per elaborar diferents spray, antifly, etc... sempre diluir en aigua mínim 26%

Més detalls

en estoc

6,50 €

Més informació

També disponible en format 5l 

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

alcohol cosmètic 96º 1l

alcohol cosmètic 96º 1l

Etanol cosmètic 96º per a loció

És un líquid combustible d'olor característica. És utilitzat en molts productes de la cura personal i com a excipient per extreure propietats várias de la plantes.
Us cosmètic: es recomana convertir a 70º per a massatges.

En veterinària: idem, com a base per elaborar diferents spray, antifly, etc... sempre diluir en aigua mínim 26%

Escriviu una valoració