Mantega de Karité - 100gr

Nou

Mantega de Karité (Vitellaria paradoxa) també anomenat:Butyrospermum parkii. És un arbre de les sabanes arbóreas del oest d'Àfrica, Karité significa àrbre de mantega.

S'envasa en calent i al refredar es granula lleument, es fon a 28ºC, quedant una textura oleosa només amb el tacte de les mans.

 

Més detalls

10,00 €

Més informació

Producte 100% pur i Natural, originari de Mali.

Propietats: regenerador cel.lular tant pel cabell castigat i sec, com la pell, gran nutritiu que suavitza estries i arrugues. A l'estiu ens funciona com a protector solar, i el podem utilitzar inclòs amb acne o pells grasses.

Usos en cosmètica: mascareta capil·lar nutritiva per a cabell castigat, en podem fondre al bany maria i afegir oli vegetal com per exemple; d'alvocat, de romaní o camamilla. Oli corporal Nutritiu; fondrem al bany maria el karité i afegirem 50% d'oli vegetal com ametlles o altre. Com a crema de mans, protector llavis, protector i bronzejador solar....

Usos en veterinària: en afeccions de la pell com èczemes, al·lergies cutànies, com a base de pomades i per a incorporar oleats i olis essencials.

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

Mantega de Karité - 100gr

Mantega de Karité - 100gr

Mantega de Karité (Vitellaria paradoxa) també anomenat:Butyrospermum parkii. És un arbre de les sabanes arbóreas del oest d'Àfrica, Karité significa àrbre de mantega.

S'envasa en calent i al refredar es granula lleument, es fon a 28ºC, quedant una textura oleosa només amb el tacte de les mans.

 

Escriviu una valoració