Oli de Calèndula - 500ml Ampliar

Flors de Calèndula - 30gr

Nou

 calèndula- (Calendula Officinalis o calendula arvensis) També anomenat com Boixac,  groget o flor de meravella entre molts altres noms. 

Usos: Tradicionalment en ús cutani d'oleat per a pells delicades, molt preuada per a usos en pediatria i per elaborar pomades per dermatitis, eccemes, és un bon remeis cicatritzant per a guarir nafres posturals, cremades lleus i antiinflamatori.

Tintura o esperit de calèndula; també utilitzada en us cutani per a acne, calmar picor de llagues bucals. Alcohol 70º d'ús tópic.

Usos en veterinària:  calmant d'afeccions de la pell i inflamades

Més detalls

en estoc

2,20 €

Més informació

En Cosmètica:  coma oli base en pomades amb cera d'abelles, com a oli corporal, també la tintura en cremes.

Descripció; oleat de maceració en oli vegetal d'ametlles dolces o oli de girasol bio, amb color ataronjat i fragancia particular.

Tintura de maceració en alcohol cosmètic de 70º , amb color ataronjat.

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

Flors de Calèndula - 30gr

Flors de Calèndula - 30gr

 calèndula- (Calendula Officinalis o calendula arvensis) També anomenat com Boixac,  groget o flor de meravella entre molts altres noms. 

Usos: Tradicionalment en ús cutani d'oleat per a pells delicades, molt preuada per a usos en pediatria i per elaborar pomades per dermatitis, eccemes, és un bon remeis cicatritzant per a guarir nafres posturals, cremades lleus i antiinflamatori.

Tintura o esperit de calèndula; també utilitzada en us cutani per a acne, calmar picor de llagues bucals. Alcohol 70º d'ús tópic.

Usos en veterinària:  calmant d'afeccions de la pell i inflamades

Escriviu una valoració